Energie besparen 

De energieprijzen zijn sinds de oorlog in Oekraïne flink omhoog gegaan. Inmiddels zijn ze wel iets gedaald maar er wordt verwacht dat de prijzen structureel hoger blijven. Dat is natuurlijk zonde van het geld, tijd om op energiekosten te besparen. 

Besparen op energiekosten kan op verschillende manieren. Zo kan je gewoon de verwarming wat lager zetten, lampen niet aan laten staan en niet te lang douchen. Dat heeft direct effect en is zeker effectief, probleem is alleen dat je dit maar tot op zekere hoogte kunt doen. Een huis van 15 graden is wel erg koud.... 

Het energie bespaar advies

Wil je structureel op je energiekosten besparen, dan is verduurzamen van je woning de manier. Dat kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren, met ons Energie Bespaar Advies weet je precies wat je kunt doen en welk effect dit heeft. 

  • Inzicht in welke maatregelen mogelijk zijn.
  • Inzicht in besparing van de maatregel op gas of elektra en in €
  • Investering die nodig is.
     

Meer informatie over het Energie Bespaar Advies

Maatwerk, altijd opname van woning op locatie

Het Energie Bespaar Advies is niet zomaar een algemeen advies, dit is 100% maatwerk en volledig gebaseerd op je wensen, woning en energieverbruik. We doen altijd een opname van je woning op locatie. Dit bezoek starten we met een keukentafelgesprek, hierin neemt de adviseur alle wensen met je door. Het kan natuurlijk zijn dat je perse wel/niet bepaalde maatregelen wilt uitvoeren. 

Na het keukentafelgesprek start de opname van de woning. We kijken naar alle oppervlakte, meten huidige isolatie op, boren in de spouw om te checken of deze geschikt is voor isolatie en kijken naar de huidige installaties. Op deze manier brengen we precies in kaart hoe de woning verduurzaamd kan worden. We kunnen dan ook uitrekenen welk effect de maatregelen hebben.

Klik op het rapport om ons voorbeeld rapport te bekijken

De juiste installateur

Naast het advies zorgen we ook voor de juiste offertes van onze partner installateurs. Door de opname op locatie hebben we alle gegevens verzameld die onze partners nodig hebben om een gerichte offerte uit te brengen. Komen er uit het advies interessante bespaar mogelijkheden? Dan ontvang je hiervoor binnen 1 week een offerte van een betrouwbare installateur. Akkoord met de offerte? Dan wordt deze binnen korte termijn uitgevoerd. Op deze manier is verduurzamen makkelijker dan ooit! 

We hebben in héél Nederland partner installateurs voor de volgende producten:
 

  • Zonnepanelen en zonneboilers.
  • Warmtepompen, aard, lucht en hybride.
  • Isolatie van vloer, gevels en dak
  • Isolerend glas