Woningkeuren groeit snel, dat is leuk omdat we steeds meer tevreden nieuwe en vaste klanten hebben. Maar het werk moet natuurlijk wel worden gedaan. Daarom zijn we druk op zoek naar nieuwe EP-W adviseurs.

Voor het vervullen van onze vacatures werken we al geruime tijd samen met het UWV. Dit doen we nu op een lokaal niveau en met resultaat! Daarom hebben het UWV en Woningkeuren besloten deze samenwerking te intensiveren. We gaan een landelijke samenwerking aan voor het vinden van nieuwe energieadviseurs die woningen in héél Nederland van energielabels kunnen voorzien.

Het UWV helpt mensen in het vinden van nieuw werk, hun competenties liggen en welke mogelijke beroepen hierop aansluiten. Eventueel kan met behoud van een uitkering een scholingstraject worden gedaan. Bij Woningkeuren zijn we precies op zoek naar mensen die toe zijn aan een carrièreswitch.  

We leiden namelijk nieuwe EP-W adviseurs op. Dit doen we zelf, kenmerk van onze opleiding is de super intensieve begeleiding. We vinden leren in de praktijk erg belangrijk, daarom is dit naast de nodige theorie het grootste onderdeel van onze training. Na het behalen van het juiste diploma garanderen we een baan.

Benieuwd naar onze vacature als EP-W adviseur, deze vind je hier.